Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg kan van 1 oktober tot en met 31 oktober op deze pagina. Het aanvraagformulier met bijbehorende informatie over de programmaonderdelen is per 1 oktober zichtbaar op deze pagina.

Het is een bijzonder jaar, het coronavirus heeft een grote impact op een ieders leven. Dat brengt de nodige zorgen met zich mee. Vooral voor u als mantelzorger kan het een grote uitdaging zijn om de zorg voor uw naaste goed te blijven uitvoeren. Juist daarom willen we op zaterdag 14 november 2020 in de gemeente Kampen aandacht besteden aan de Dag van de Mantelzorg.  
 
Dit doen we door op zaterdagavond 14 november een avond vol gezelligheid, ontspanning en muziek te bieden met een voorstelling van de Pauwergirls. Uiteraard volgens de corona richtlijnen! 

Het aantal mantelzorgers dat bij de voorstelling aanwezig kan zijn, is afhankelijk van het aantal huishoudens dat zich aanmeldt. Bij te veel aanmeldingen wordt u op een wachtlijst geplaatst. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, wilt u het dan zo spoedig mogelijk aan ons laten weten? Dit kan via: mantelzorg@welzijnkampen.nl of via 038-4691500. 

We zijn ons ervan bewust dat er mantelzorgers zijn die in verband met het corona virus niet durven te komen of die hun verzorgde niet alleen thuis kunnen of willen laten. Wij willen alle mantelzorgers de kans geven van het optreden te genieten. Daarom kunt u, bij voldoende aanmeldingen, de voorstelling ook thuis volgen. Wanneer u zich hiervoor inschrijft, krijgt u te zijner tijd meer informatie hoe u dit kunt doen.  

Als de richtlijnen wijzigen en het wegens het coronavirus toch niet verantwoord is om de voorstelling door te laten gaan, dan wordt u hierover vanzelfsprekend spoedig geïnformeerd.  

Hieronder vindt u meer informatie over de voorstelling en hoe u zich kunt inschrijven. 

Jonge mantelzorgers 
Voor de jonge mantelzorgers is er zaterdagmiddag 14 november een gevarieerd programma. Nieuwsgierig naar het programma? Klik dan snel door op onderstaande foto!